Projecte personalitzat

TechnoMallorca ofereix classes personalitzades i adaptades a aquelles alumnes interessats amb la robòtica, la programació, la creació de pàgines web o l’edició de vídeo, amb l’opció d’emportar-se’n el material emprat.

Robòtica amb  Lego WeDo

Free Stock Photo of Lego Figures Created by Pixabay

L’alumne construeixen models amb sensors simples i un motor que es connecta als seus ordinadors, i programa comportaments amb una eina extremadament simple, fàcil i divertida per iniciar-se en la robòtica. El Set bàsic WeDo permet construir i programar de forma guiada 12 senzills models robòtics LEGO connectats a un equip informàtic a través del port USB.

Robòtica amb BQ

arduino-2262183_960_720

Construeix els teus propis robots, invents i jocs electrònics amb els components electrònics del kit BQ. Després, fes-los funcionar amb Bitbloq, una plataforma gratuïta de programació per blocs.

 

Creació de pàgines web

Free Stock Photo of Programmer at the desk with programming languages - Colorful version Created by Jack Moreh

Les noves generacions ja han nascut dins l’era digital i estan més que acostumats a navegar per la xarxa, a vegades més que els pares i tot. Però el que normalment no s’han plantejat mai, és qui i com es fan les pàgines web que utilitzen habitualment. Amb aquestes sessions s’iniciaran dins aquest apassionant món dissenyant la seva primera web, des de l’apariència i l’organització de l’espai fins al contingut d’aquesta.

Edició de vídeoFree Stock Photo of Video Marketing Concept - Viral Videos on Youtube Created by Jack Moreh

Modelat i impressió 3D

cropped-ball-597523_960_720.jpg