Curs Maquetació Web

  

Molts pares ens heu preguntat per algun curs orientat a vosaltres i així iniciar-vos fàcilment en el fascinant món tecnològic.

Avui per fi podem anunciar que serà realitat en breu!

L’activitat es realitzarà al mateix local de sempre, C / Carles I, 10, Palma (prop de la plaça del tub) tots els divendres de 19: 30h a 21: 00h, excepte festius. El cost de l’activitat seran 40 € / mes, amb un grup màxim de 10 persones.

Començarem des del més bàsic i sense presses, el ritme ho anirà marcant els vostres progressos. A més, el 30 de novembre farem una sessió de prova, perquè es pugui apuntar tot aquell que estigui interessat en conèixer de primera mà com serà l’activitat i si està o no feta a la seva mida.

No cal portar portàtil, nosaltres disposem d’ordinadors per a prestar a tot aquell que ho necessiti però sí que recomanem portar un de propi per si després voleu practicar a casa amb els mateixos programes i eines ja descarregats a classe.

Aquest curs està orientat, sobretot, per a pares que vulguin posar-se al dia, però tothom serà benvingut. Posem una edat inicial major de 30 anys com a número orientatiu, ja que els joves disposen d’altres cursos més enfocats a ells i al seu inserció en el mercat laboral informàtic.
Amb les nostres classes només pretenem ajudar-vos en la iniciació a aquest món, descobrireu que no mossega i, fins i tot, pot ser que algun s’animi a reciclar-se i dedicar-les hores necessàries per aprendre un nou ofici.

Els llenguatges que utilitzarem per al nostre curs seran html, css i javascript. Si ara mateix et sonen a xinès, és normal, no t’espantis! Això és només informació per als més curiosos.

Per a més informació, consultes i per reservar plaça per a la sessió gratuïta teniu el nostre formulari: