FES LA TEVA RESERVA I NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA

Direcció: Carrer General Luque, 8. 07300. Inca

 

Telèfon: (+34) 744 455 276


E-mail: Iinca@technomallorca.com

Nom  
E-mail  
Telèfon  
¿Tu Pregunta?  
Missatge  
Enginy, diversió i aprenentatge s'uneixen en aquesta 6a edició del campament tecnològic d'estiu!

Els tallers "científics-tecnològics" d'estiu permeten als nostres alumnes gaudir d'una activitat d'oci alternatiu durant les vacances, a l'hora que exploren i aprenen a través de les diferents àrees tecnològiques. 

 

 

Hem creat un espai especialment dissenyat per al treball en grup, on tindran a la vostra disposició ordinadors, impressores 3D, i totes les eines necessàries per dissenyar, construir i programar. Gaudiran construint i adaptant robots de Lego per superar els reptes proposats, programaran, dissenyaràn i experimentaràn amb l'electrònica creativa.  Desenvoluparan el pensament computacional mentre aprenen a programar les creacions.

 

Hem desenvolupat una sèrie d'activitats que permeten anar aprenent progressivament. Incorporam activitat noves tan per els més petits com per els més gran dins d'un itinerari de formació amb material didàctic especialment dissenyat per a ells. Un pont entre les joguines de robòtica educativa per a nens i el material especialitzat de robòtica i electrònica.

 

Del 27 de juny al 9 de setembre

De 9:00 a 14:00 hores. 

Opció d'horari ampliat de 8:00 a 16:00 hores

Mini: 3-6 anys 

Junior: a partir de 7 anys

Explorer: a partir de 11 anys

Carrer General Luque, 8. INCA